EnergiWatch

Enhedslisten og socialdemokrater kræver ministersvar om geotermi-licenser

Enhedslistens og socialdemokraternes energiordførere, Søren Egge Ramussen og Jens Joel, efterlyser svar på en række spørgsmål, før energiminister Lars Chr. Lilleholt tildeler licens til geotermi i Aalborg.

Foto: Privatfoto

Enhedslisten og Socialdemokratiet kræver flere oplysninger fra energiminister Lars Chr. Lilleholt (V) om de igangværende planer om geotermi i Aalborg og Aarhus. Samtidig henstiller de til, at ministeren ikke udsteder licens i Aalborg, der forventes at gå til A.P. Møller Holding, før det er afklaret, hvem Aalborg Forsyning vælger som samarbejdspartner.

De skriver de to energiordførere, Enhedslistens Søren Egge Rasmussen og socialdemokraternes Jens Joel, i en fælles henvendelse til ministeren fredag og dagen efter, at redegørelsen var på dagsordenen i Energiudvalget torsdag i denne uge. Dog uden at Lars Chr. Lilleholt var til stede

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs