EnergiWatch

A.P. Møller Holding og Aarhus Kommune underskriver aftale om geotermi

A.P. Møller Holding og Aarhus Kommune har tirsdag underskrevet en aftale om at gøre geotermi til en betydelig del af fremtidens varmeforsyning i Aarhus. (Opdateret med kommentar fra Dansk Fjernvarme)

Foto: PR A.P. Møller Holding

A.P. Møller Holding, Mærsk-familiens investeringsselskab, og Aarhus Kommune og A.P. Møller Holding A/S har tirsdag underskrevet en hensigtserklæring, et såkaldt Letter of Intent, om at gøre geotermi til en betydelig del af fremtidens varmeforsyning i Aarhus.

I en pressemeddelelse oplyser de to nye samarbejdspartnere, at ambitionen er at overføre varmen fra undergrunden til radiatorerne hos 100.000 aarhusianere. Det skal give byen et skridt i retning af brændselsfri fjernvarme, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs