EnergiWatch

A.P. Møller Holding er blevet lun på storsats på geotermi

Op mod 30 procent af fjernvarmebehovet i Danmark kan dækkes af geotermi, anslår A.P. Møller Holding, der er Mærsk-familiens investeringsselskab. Selskabet er klar til en tocifret milliardinvestering.

Geotermi har som en vedvarende og forsyningssikker energikilde potentiale til at dække 30 procent af det danske fjernvarmebehov, hvilket svarer til varmeforbruget i 500.000 husstande.

Sådan lyder det i en meddelelse fra A.P Møller Holding, der nu vil undersøge mulighederne for at introducere geotermi i større skala i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs