EnergiWatch

All Nrg samler vindaktiviteterne i nyt center

I kampen om at være en af de førende underleverandører til vindindustrien har All Nrg valgt at samle sine aktiviteter og kompetencer under et tag.

Foto: PR All Nrg

Fremover vil Aarhus danne rammerne for All Nrg’s vindaktiviteter, der blandt andet omfatter mandskab og projekt- og serviceløsninger.

Selskabet har valgt at samle sine vindaktiviteter fra afdelinger i Grenaa, Fredericia og Aarhus.

"Det nye samlede kontor skal fungere som et kraftfuldt midtpunkt i den fortsatte vækst og internationalisering af virksomheden," udtaler Hans Schneider, der er adm. direktør i All Nrg, i en pressemeddelelse.

Fra Fredericia flytter man ingeniørafdelingen, der ifølge direktøren fremover skal fungere som et internt kompetencecenter med specialviden inden for højspænding og mekanik. Det vil der nemlig i "stigende grad blive brug for, når vi fremadrettet skal indgå i større projekter både inden for vind- og solenergi," forklarer han.

I første omgang vil ressource og projektkontoret i Grenaa fortsætte som hidtil, men til oktober, når højsæsonen er overstået, vil afdelingen foretage flytningen til Smilets by.

"Sammenlægningen af firmaets kontorer sker som et led i styrkelsen af hele organisationen. Det er et klart signal til vores kunder om ALL NRG’s vilje til at agere på markedets krav om optimering og evne til at byde professionelt ind på større projekter," udtaler Hans Schneider og fortsætter:

"Ved at samle de dygtige specialkompetencer der i dag er fordelt på flere kontorer i ét samlet kraftcenter, kan vi optimere vækstfokus på de tre tilbageværende danske lokationer i Aarhus, Skive og Esbjerg, hver med deres unikke specialeområde," afslutter Hans Schneider.

All Nrg opererer i seks lande og har ca. 600 medarbejdere. Selskabet er ejet af private equity fonden Via Equity.

Ole Bigum ind i serviceselskabs bestyrelse

Dong skovler milliarder ind på vild vækst, men flere leverandører kæmper

Dansk serviceselskab får milliontab efter hektisk år

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs