EnergiWatch

Spritny energi-spareordning skal på operationsbordet igen

Energiministeren er blevet opmærksom på nogle "ikke helt tidssvarende" principper om blandt andet tillid i den splinternye energispareordning fra december. I dag er parter indkaldt til møde om aftalen.

Foto: Jeppe B. Nielsen

Blot halvanden måned efter blækket er tørt på den seneste energispareaftale, er der ifølge energiministeren brug for at diskutere aftalen igen. Det skriver Altinget.

Branchen indgik i slutningen af december en aftale om ordningen, der af kritikere er blevet kaldt pivåben for misbrug og svindel, men i dag, tirsdag, skal forligspartierne fra energiaftalen fra 2012 samt Dansk Fjernvarme igen til møde om ordningen. I et oplæg for mødet oplyser Lars Chr. Lilleholt parterne, at "der rejst tvivl om, hvorvidt den aftale, vi indgik i december 2016, i tilstrækkelig grad sikrer mod fejl og uregelmæssigheder," og derfor skal parterne diskutere dette inden for rammerne af den nuværende aftale. Det undrer ifølge Altinget Kim Mortensen hos Dansk Fjernvarme.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs