EnergiWatch

Tekniq: Energiselskaber misbruger spareordningen

Ifølge brancheorganisationen Tekniq bliver Energispareordningen misbrugt af energiselskaberne, der støtter egne datterselskaber selvom de ikke nødvendigvis er billigst. Det ødelægger den fri konkurrence, mener Tekniq.

Foto: PR

Brancheorganisatoinen Tekniq mener, at Energispareordningen kvæler den fri konkurrence og slår nu på tromme for at få ordningen ændret.

Ifølge Tekniq, der er erhvervsorganisationen for installationsbranchen, drukner energibesparelserne nemlig i unfair konkurrence, fordi pengene ikke går til at sikre den størst mulige besparelse. Derfor er der et påtrængende behov for at omstrukturere ordningen, lyder det i en pressemeddelelse fra den adm. direktør i Tekniq, Niels Jørgen Hansen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

RWE fordoblede omsætningen i første halvår

Den tyske energikæmpe fik holdt fast i de gode takter gennem årets første to kvartaler og opjusterer for året. Stop for russisk kulimport kommer dog til at give milliardtab, lyder det i regnskabet.

Opec venter lavere olieforbrug

Oliealliancen ser overskud på de globale oliemarkeder og forventer - i modsætning til IEA - et lavere forbrug over den kommende tid.

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs