EnergiWatch

Energibranchen hopper med på dansk opkøbsbølge

Handlen med virksomheder lægger større afstand til de kritiske finanskriseniveauer. Rådgivere inden for fusioner og opkøb melder alle om mere travlhed, og dermed er der udsigt til endnu et år med et højt aktivitetsniveau herhjemme.

Foto: Colourbox

Fyldepennen til vigtige underskrifter bliver benyttet flittigere end længe set på markedet for fusioner og opkøb. Flere fusionsrådgivere melder om et stigende aktivitetsniveau i øjeblikket.

"Der er mange ting, der rammer rigtigt i øjeblikket set fra vores stol: Kapitalfondene sælger ud af deres gamle beholdninger af selskaber, der bliver foretaget strategiske køb, den halvoffentlige sektor rører på sig med energiselskaberne, og vi har set Odense Kommune købe Lindø. Det er ikke noget, vi plejer at se. Det er alt og alle, der rører på sig lige nu - også familiefonde, hvor Kirkbi f.eks. har transaktioner for tiden," siger Frederik Aakard, partner i rådgivningsvirksomheden Audon, der netop har offentliggjort 3. kvartals statistik over køb og salg med danske virksomheder i år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs