NKT-konkurrent skuffer i tredje kvartal

General Cable lever ikke op til forventningerne i tredje kvartal, og de kommende tre måneder ser heller ikke lyse ud.
RITZAU FINANS

Den amerikanske kabelproducent General Cable, der er konkurent til NKT, kom tirsdag aften med et skuffende regnskab for tredje kvartal og ligeledes en prognose for fjerde kvartal, der ikke levede op til analytikernes forventninger.

En foreløbig opgørelse viser, at omsætningen i tredje kvartal lå på 1,56 mia. dollar, mens det justerede resultat per aktie er opgjort til 45 cent. Til sammenligning var der blandt analytikerne ventet en omsætning på 1,64 mia. dollar og en indtjening per aktie på 55 cent.

I fjerde kvartal venter selskabet en omsætning på 1,55-1,6 mia. dollar og en justeret indtjening per aktie på 25-35 cent. Her havde analytikerne ifølge Bloomberg News på forhånd ventet 1,65 mia. dollar og et justeret resultat på 51 cent.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

NKT Cable er primært konkurrent til General Cable i Europa, og her anfører det amerikanske selskab, at selskabets landbaserede og søkabel turnkey projektforretning vil "levere et antal" projekter i fjerde kvartal.

Ud af selskabets samlede omsætning i tredje kvartal på 1,56 mia. dollar tegner Europa og Middelhavsregionen sig for 382 mio. dollar. Nordamerika tegner sig for 663 mio. dollar og resten af verden for 510 mio. dollar. Det justerede driftsresultat for Europa/Middelhavsregionen er opgjort til 8,3 mio. dollar ud af et samlet resultat på 62,9 mio. dollar.

/ritzau/FINANS

NKT-rival fastholder forventninger

Dansk robotteknologi øjner offshore-fest

NKT-konkurrent vinder søkabelordre

Usikkerheden på kabelmarkedet er steget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også