EnergiWatch

Obama kan løfte grøn frihandel

At USA's præsident Obama for få uger siden fremlagde en grøn handlingsplan, kan bringe grøn frihandel tilbage på sporet, lyder det fra professor.

Foto: The White House

De store udfordringer for global grøn frihandel, der blandt andet har ført til en WTO-dom mod den canadiske provins Ontario, og som gør det mere end normalt vanskeligt for firmaer som Vestas at få fodfæste i Brasilien, er tættere på at kunne ryddes af vejen. Den amerikanske præsident, Barack Obama, har nemlig en realistisk mulighed for at rydde forhindringerne af vejen. Det mener Robert Howse, professor i international handel ved New York University.

Dansk begejstring for Obamas klimaplan

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs