EnergiWatch

Energipartnerskabet ser årlige merinvesteringer på 32 milliarder for at nå målet

Energi- og forsyningssektoren sigter i deres rapport mod en fuld udfasning af olie og naturgas, samt øget elektrificering, biogas og mere transport på el. Partnerskabet opfordrer til grøn skatte- og afgiftsreform.

Foto: REEL

Klimapartnerskabet for energi- og forsyningssektoren, der har Henrik Poulsen i spidsen har netop offentliggjort deres rapport, der indeholder anbefalinger til, hvordan regeringen kommer i mål med ambitionen om at reducere CO2-udledningen med 70 pct. i 2030.

Ifølge den nye rapport "I mål med den grønne omstilling 2030" kan energi- og forsyningssektoren have reduceret sine udledninger med mindst 95 pct. i 2030. Her vil en fuld udfasning af kul, olie og naturgas fra produktion af el og fjernvarme og en fuld udfasning af olie og naturgas fra den individuelle opvarmning bidrage med de største reduktioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs