EnergiWatch

Olierenser med globale ambitioner "vil ikke afvise et salg"

Ocean Team-koncernen i Esbjerg vokser hastigt, og selv om der er ikke nogen umiddelbare planer om salg af virksomheden, erkender CEO og medejer Jens Peter Thomsen, at der kan komme en dag, hvor det giver mening.

Foto: ocean team scandinavia

Det har på mange måder kørt i olie for Ocean Team-koncernen i de seneste år. Selskabet, der laver forskellige former for olierensning, er vokset solidt, og bundlinjen er fulgt med. Væksten er kommet i takt med, at Esbjerg-selskabet, der har Nordsøen som hovedmarked, i de seneste år har ekspanderet til både Spanien, Qatar, Mexico og senest Indien.

Lige nu rammes selskabet dog af det massive fald i oliepriserne, og set i kombination med de globale ambitioner kan CEO og medejer af selskabet, Jens Peder Høg Thomsen, godt forestille sig, at der kan komme et tidspunkt, hvor det vil give mening at sælge selskabet og komme ind i en større koncern:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs