EnergiWatch

Olierenser med globale ambitioner "vil ikke afvise et salg"

Ocean Team-koncernen i Esbjerg vokser hastigt, og selv om der er ikke nogen umiddelbare planer om salg af virksomheden, erkender CEO og medejer Jens Peter Thomsen, at der kan komme en dag, hvor det giver mening.

Foto: ocean team scandinavia

Det har på mange måder kørt i olie for Ocean Team-koncernen i de seneste år. Selskabet, der laver forskellige former for olierensning, er vokset solidt, og bundlinjen er fulgt med. Væksten er kommet i takt med, at Esbjerg-selskabet, der har Nordsøen som hovedmarked, i de seneste år har ekspanderet til både Spanien, Qatar, Mexico og senest Indien.

Lige nu rammes selskabet dog af det massive fald i oliepriserne, og set i kombination med de globale ambitioner kan CEO og medejer af selskabet, Jens Peder Høg Thomsen, godt forestille sig, at der kan komme et tidspunkt, hvor det vil give mening at sælge selskabet og komme ind i en større koncern:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs