EnergiWatch

Esbjergensere med vokseværk presses af oliekollaps

Ocean Team-koncernen, der laver forskellige former for olierensning, havde et solidt 2014, men indeværende år tegner svært. Faldet i oliepriserne og et øget omkostningsfokus i både olie- og vindmøllebranchen "gør ondt", forklarer CEO Jens Peder Høg Thomsen.

Foto: ocean team scandinavia

Ocean Team-koncernen leverer forskellige løsninger inden for olierensning og har i de seneste år gjort det så godt, at selskabet fra Esbjerg har oplevet en flot vækst og sat nye skibe i søen i form af udvidelser til nye markeder og et spring ind i vindmøllebranchen.

Ser man på koncernen under ét var der i 2013-14 da også på ny fremgang for selskabet, viser det nyligt offentliggjorte regnskab, der blev afsluttet 30. september.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs