EnergiWatch

Esbjergensisk olierenser skruer op for overskuddet

Bundlinjen tager et markant spring i den rigtige retning for det vestjyske olierensningsselskab Ocean Team Scandinavia. Ny vindsatsning skal på skinner i 2014. 

Foto: Helge Hansen - Statoil

På Vesterhavsgade 56 i Esbjerg kan man glæde sig over et solidt 2012-2013. På adressen holder offshoreselskabet Ocean Team Scandinavia til, og firmaet har netop aflagt et årsregnskab, der viser et flot hop på nøgletallene.

Selskabet, der har specialiseret sig i at fjerne forureninger fra væskeførende systemer på olieplatforme, kan fremvise en bruttofortjeneste på 32 mio. kr. mod 26 mio. kr. året før. Driftsresultatet lander på ca. 11 mio. kr., hvilket er en stigning på godt fem mio. kr., og endelig kan selskabet præsentere en bundlinje på 8,3 mio. kr. - næsten dobbelt så meget som året før, hvor tallet hed 4,7 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs