EnergiWatch

Esbjergensisk olierenser skruer op for overskuddet

Bundlinjen tager et markant spring i den rigtige retning for det vestjyske olierensningsselskab Ocean Team Scandinavia. Ny vindsatsning skal på skinner i 2014. 

Foto: Helge Hansen - Statoil

På Vesterhavsgade 56 i Esbjerg kan man glæde sig over et solidt 2012-2013. På adressen holder offshoreselskabet Ocean Team Scandinavia til, og firmaet har netop aflagt et årsregnskab, der viser et flot hop på nøgletallene.

Selskabet, der har specialiseret sig i at fjerne forureninger fra væskeførende systemer på olieplatforme, kan fremvise en bruttofortjeneste på 32 mio. kr. mod 26 mio. kr. året før. Driftsresultatet lander på ca. 11 mio. kr., hvilket er en stigning på godt fem mio. kr., og endelig kan selskabet præsentere en bundlinje på 8,3 mio. kr. - næsten dobbelt så meget som året før, hvor tallet hed 4,7 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs