EnergiWatch

OW Bunker får ny finansdirektør

Det børsnoterede bunkerselskab skifter ud på ledelsesgangen. Kent Larsen bliver ny CFO.

OW Bunker har fredag meddelt, at der skiftes ud i ledelsen.

Den hidtidige finansdirektør Morten Skou stopper på posten og vil i stedet få en ny rolle som Head of Strategic Development og yderigere øge fokus på forretningsudvikling, herunder M&A og strategisk planlægning, skriver selskabet i en meddelelse.  Morten Skou vil følgeligt trække sig fra Executive Management og direktionen, men vil fortsat rapportere til CEO Jim Pedersen.

Ny mand på posten er nuværende Group Treasury Manager Kent Larsen, som bliver udnævnt til ny Executive Vice President og CFO. Det sker efter, han spillede en nøglerolle i forbindelse med refinansieringen af OW Bunker og sikringen af selskabets 700 mio. dollar revolverende kreditfacilitet forud for børsnoteringen.

"Jeg vil i høj grad takke Morten for hans store indsats som CFO, især gennem IPO-processen. Morten, som inden han blev CFO var ansvarlig for vores fysiske operationer, har for noget tid siden udtrykt ønske om at vende tilbage til en mere driftsmæssig rolle i organisationen. Med en stærk intern afløser på plads er tiden rigtig til et sådant skifte," udtaler CEO Jim Pedersen.

Kent Larsen kom til OW Bunker i 2012 som Group Treasury Manager fra en stilling som Executive Director og statsautoriseret revisor i EY/PwC og har tidligere fungeret som revisor for OW Bunker.

De organisatoriske ændringer sker med øjeblikkelig virkning.

Ugebrev: OW Bunkers løfter om vækst skuffer

Jyske opjusterer OW Bunker

Nordex i første salg af ny vindmølle

Japan sakser 1.800 megawatt sol

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs