EnergiWatch

Produktionsdyk rammer Atlantic Petroleum

En planlagt vedligeholdelse sænker olieproduktionen i oktober markant hos færøske Atlantic Petroleum. Også i september var selskabet ramt.

Foto: Øyvind Hagen - Statoil

En planlagt nedlukning af dele af Atlantic Petroleums produktionsapparat i oktober betød en nedgang i olieproduktionen i årets 10. måned.

Det fortæller selskabet i en meddelelse mandag morgen.

Samlet producerede Atlantic Petroleum 39.000 tønder olieækvivalenter i oktober - en nedgang fra 53.000 tønder i september.

"De planlagte årlige nedlukninger for vedligeholdelse fortsatte ind i oktober som forventet og blev afsluttet i løbet af måneden, skriver Atlantic Petroleum i meddelelsen.

Atlantic Petroleum: Produktionsnedgang i september 

Atlantic Petroleum-topchef klar til Norge

Noreco i pengeproblemer

Med oktobers produktion er den samlede produktion i 2013 nu oppe på 604.000 tønder olieækvivalenter. Atlantic Petroleum forventer en samlet årlige produktion på mellem 725.000 og 800.000 olieækvivalenter. Dermed mangler selskabet mellem 121.000 og 196.000 tønder i de resterende to måneder.

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs