EnergiWatch

Maersk Broker og McKinsey vil hjælpe shipping med grønne investeringer

Maersk Brokers' konsulentforretning går sammen med McKinsey om en løsning, der skal hjælpe shippingbranchen med at udstikke køreplan for sit klimaarbejde og guide investeringer.

Foto: Kua Chee Siong/AP/Ritzau Scanpix

Et nyt partnerskab mellem Maersk Broker Advisory Services (MBAS) og konsulenthuset McKinsey vil hjælpe shipping med den grønne omstilling.

De to selskaber vil sammen rådgive shippingselskaber i arbejdet med at udvikle køreplaner og strategier for den dekarbonisering, der skal til for at nå branchens klimamål, skriver partnerne i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs