EnergiWatch

Shell og MSC går sammen om LNG-fremstød for shipping

LNG er en farbar vej til grøn omstilling i shipping, mener olieselskabet Shell og containerrederiet MSC. Parterne indleder samarbejde om at fremme brugen af fossil og bio-LNG som brændstof i skibe.

Foto: PR / MSC

Olieselskabet Shell og verdens næststørste containerrederi, MSC, har indledt et samarbejde, som ikke mindst skal slå et slag for flydende naturgas (LNG) som fremtidens brændstof for skibsfarten.

Sammen vil de to partnere undersøge muligheden for at bruge fossil LNG som et overgangsbrændstof for shipping i klimaomstillingen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs