EnergiWatch

MSC og Oldendorff går med i metanol-sammenslutning

Oldendorff og MSC går med i sammenslutningen Methanol Institute, der udforsker mulighederne for at implementere det alternative brændstof i shipping.

Foto: Oldendorff

De to store rederigrupper MSC og Oldendorff går nu til industrisammenslutningen Methanol Institute, der udforsker, hvordan det alternative brændstof metanol bedst kan udnyttes i shippingbranchen.

Tyske Oldendorff og italienske MSC slutter sig dermed til en lang række andre store aktører i shippingbranchen, herunder Maersk, Stena Bulk og MOL, der arbejder med methanol som en kandidat til fremtidens brændstof i shippings betsræbelser på at reducere udledningen af drivhusgasser frem mod 2050.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs