EnergiWatch

Norske shippingaktører er enige om ammoniak som fremtidens brændstof

Der er enighed blandt norske shippingspillere som BW LPG og Torvald Klaveness samt landets rederiforening om, at ammoniak vil spille en fremtrædende rolle i fremtidens shipping.

Foto: Klaveness / PR

Alternative brændstoffer vil spille en afgørende rolle i at få shippingbranchens udledning af drivhusgasser trykket i bund frem mod 2050, og norske shippingaktører på tværs af branchen peger især på ammoniak, som en kandidat der vil fylde stort i fremtiden.

"Som det ser ud nu, er ammoniak nok det mest sandsynlige valg," lød det fra Erik Nøklebye, der er executive vice president og COO hos det norske rederi Wallenius Wilhelmsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs