EnergiWatch

Totalenergies skifter ud på dansk toppost

Olieselskabet har fundet sin nye adm. direktør for den danske afdeling internt. Valget er faldet på Eric Delattre, der overtager i løbet af sommeren.

Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS / X07238

Det blev kun til lidt over et år på posten som adm. direktør for Totalenergies' (tidl. Total) danske afdeling for Philippe Groueix, der i løbet af sommeren skal give stafetten videre til Eric Delattre.

"Eric Delattre er udnævnt som kommende administrerende direktør for Totalenergies EP Danmark, og tiltræder stillingen senere denne sommer, hvor han får ansvar for TotalEnergies’ olie og gas aktiviteter i den danske Nordsø," oplyser Totalenergies til EnergiWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs