EnergiWatch

Tyra skaber nyt liv i Esbjergs olieindustri: Semco søger 200-300 mand

Semco Maritime har via et konsortium landet en "meget væsentlig" aftale i forbindelse med genopbygningen af Tyra, fastslår vicedirektør Anders Benfeldt. Selskabet skal bruge flere hundrede mand fra dag et og på sigt måske flere.

Genopbygningen af Tyra-feltet er enestående i dansk sektor. På billedet ses en illustratrion af, hvordan DUC forventer, at de nye anlæg kommer til at se ud. | Foto: Total PR

Der er langt imellem, at en dansk underleverandør til olieindustrien kan lave et jobopslag, som det Semco Maritime netop har fået mulighed for.

Med en stor idriftsættelseskontrakt til kommissioneringen af Tyra-feltet, som er ved at blive genopbygget, kalkulerer virksomheden med at skulle ansætte et sted mellem 200 og 300 medarbejdere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs