EnergiWatch

Equinor er klar til ny milliardudbygning

Sammen med sine partnere vil det norske olieselskab udbygge Askeladd Vest-prospektet som et satellitfelt i Barentshavet. Der er blevet besluttet en investering på over 3 mia. norske kr.

Equinor-anlægget i Melkøya er lige nu lukket pga. en brand sidste efterår. Nu vil olieselskabet øge produktionen herfra. | Foto: Equinor

Som led i det større udbygningsprojekt Snøvit vil Equinor udvikle Askeladd Vest-prospektet sammen med partnerne Petoro, Total, Neptune og Wintershall Dea.

Det kommer til at koste 3,2 mia. norske (2,4 mia. danske kr.), skriver Equinor i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs