EnergiWatch

CCS-chef: Ineos kan innovere industrien med dansk CO2-lager

Hvis det Ineos-styrede CCS-projekt Greensand får hul igennem, får Danmark potentielt et megalager i Nordsøen til CO2. Det mener Jon Christopher Knudsen, som er handelschef hos Aker Carbon Capture.

Foto: Ineos PR

Selv om de norske prestigeprojekter Northern Lights og Longship har vundet meget omtale for det nytænkende og sammenhængende koncept, kan Danmark få et CCS-projekt, som er endnu smartere.

Det vurderer Jon Christopher Knudsen, handelschef hos Aker Carbon Capture, som selv har en vigtig rolle i forhold til Longship-projektet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs