EnergiWatch

Olie Gas Danmark om historisk oliestop: "Alt godt har en ende"

Det vigtigste er, at der er blevet skabt klarhed om rammerne i Nordsøen, lyder det fra brancheorganisationen Olie Gas Danmark, efter et bredt flertal har vedtaget at lukke udbudsrunderne og stoppe al olieproduktion senest i 2050.

Martin Næsby, som er adm. direktør i brancheorganisationen Olie Gas Danmark, er ikke bekrymret for arbejdspladserne i Nordsøen på baggrund af torsdagens store olieaftale. Det slår han fast i et interview med EnergiWatch. | Foto: Olie Gas Danmark

Det er usædvanligt, at man som brancheorganisation bakker op om en politisk aftale, som sætter krystalklart punktum for den industri, man repræsenterer.

Ikke desto mindre er det tilfældet for Olie Gas Danmark, der giver torsdag aftens politiske aftale om et olistop i 2050 og et nej til flere udbudsrunder flere rosende ord med på vejen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs