EnergiWatch

Nordsøens nye helikopterkonge flyver solo

Babcock vil leje sig ind hos Esbjerg Lufthavn i stedet for at bruge de eksisterende helikopterbaser. Det skriver Jydske Vestkysten.

Efter mange år som leverandør til Total mistede NHV (tidligere Dancopter) sin vigtige samarbejdsaftale med Total i sommer. I stedet overtager britiske Babcock kontrakten fra årsskiftet. | Foto: Mathias Julius Falkengaard

Når Babcock fra 2021 tager over for NHV som helikopterleverandør til DUC-operatøren Total, får det britiske selskab base hos Esbjerg Lufthavn i form af både kontor og hangar.

Det bekræfter helikopterselskabet over for Jydske Vestkysten.

Dermed har Babcock valgt ikke at gøre brug af de faciliteter, som de andre helikopterudbydere NHV og Bel Air benytter sig af.  

Babcock vil ifølge Jydske Vestkysten ansætte 30-40 nye medarbejdere i forbindelse med den store Total-kontrakt, som helikopterselskabet vandt i juni. På globalt plan har selskabet omkring 35.000 ansatte.

 

Helikopterselskab bedt om at øge corona-sikkerheden i Nordsøen

Helikopterfirma i stor fyringsrunde efter mistet kontrakt

Medie: Total skifter dansk helikopterleverandør 

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs