EnergiWatch

Skandaleplaget dansk producent leverer historisk underskud

Svigtende ordrer og forsinkelser rammer hårdt hos kraftværkproducenten BWSC, der har en stadig større del af sin forretning i samme region, hvor en række medarbejdere i februar blev fyret for bestikkelse.

"2018 endte ikke som planlagt," indleder Burmeister & Wain Scandinavian Contractor (BWSC) ledelsesberetningen i sin årsrapport.

Det er ingen overdrivelse. På samtlige parametre havde kraftværkproducenten er forfærdeligt år. I sikkerhedsregnskabet måtte BWSC rapportere om den første ulykke med dødelig udgang i årevis, i det etiske regnskab dukkede bestikkelsesspøgelset op igen og medførte fyringer og politianmeldelse af flere medarbejdere, mens den traditionelle bundlinje var historisk dårlig med et nettounderskud på 160 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs