EnergiWatch

Aktionærer vil trække Equinor væk fra olie og gas

Til Equinors næste generalforsamling skal der stemmes om tre forslag fra aktionærerne, der skal gøre virksomheden mere grøn. Ledelsen er modstander af forslagene, skriver Stavanger Aftenblad.

Foto: Øyvind Hagen/Equinor

Equinor bør droppe olie- og gasaktiviteter i en række områder og gøre forretningen mere grøn, foreslår flere aktionærer forud for selskabets generalforsamling 15. maj.

De har på forhånd sendt tre forslag til Equinor, der skal gøre selskabet mere klimavenligt, og som skal gavne aktionærernes langsigtede interesser, skriver Stavanger Aftenblad.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs