EnergiWatch

Statkraft fordobler internationale investeringer og udvider porteføljen

Den norske energikæmpe beder fortsat om bedre rammebetingelser til grønne brændstoffer, mens investeringer i udenlandske projekter skal fordobles frem til 2030.

Foto: PR / Statkraft

Fremtidens energi har mange grene. Mens nogle lande først for alvor har fået gang i sol- og vindenergi, er andre ved at kigge på, hvordan den grønne energi, der produceres på de eksisterende anlæg kan spredes ud til flere industrier.

Det norske energiselskab Statkraft inviterede fredag til en snak om fremtidens strøm og de teknologier, der er vokset deraf. Som det oftest har gjort sig gældende den seneste tid, blev arrangementet afholdt digitalt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs