EnergiWatch

Statkraft tager tilløb til verdensdominans med VE-udsalg

Frasalg af vind for milliardbeløb og nye kræfter til forretningen i form af Solarcenturys integration giver den norske energikæmpe blod på tanden til det kommende år.

Foto: Statkraft

Græsset er altid grønnere på den anden side. I hvert fald har det været langt grønnere på denne side af nytår for norske Statkraft, der for alvor er kommet i bedring efter et horribelt 2020.

Første kvartal har budt på flere højdepunkter, der både inkluderer frasalg, nye markeder, nye teknologier og nye samarbejder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs