EnergiWatch

Ewii finder tysk partner til nyt system

Danske Ewii har underskrevet kontrakt med tyske Powercloud, der skal udskifte koncernens afregningssystem.

Foto: PR / Ewii

Ewii har besluttet sig for at skifte afregningssystem for samtlige virksomheder i koncernen, og det skal ske med den tyske virksomhed Powercloud.

"Vi har underskrevet kontrakt med den tyske virksomhed powercloud om nyt afregningssystem. Beslutningen om at indgå samarbejde med powercloud er baseret på vores langsigtede strategi om at indføre moderne end-to-end-løsninger i den danske energi-sektor," lyder det fra Olaf Spliid, økonomi-direktør i Ewii Koncernen.

Ewii forventer at implementeringen af systemet kommer til at foregå ret så gnidningsfrit, da systemet allerede er aprøvet internationalt og derfor har været i brug i flere lande med forskellig lovgivning.

"Digitalisering er en stor strategisk dagsorden i Ewii, og opgaven her er kompliceret. Så det er helt naturligt for os, at vi har kigget ud over Danmarks grænser for at finde de absolut bedste partnere. Det er i dette tilfælde lykkedes på endog særdeles fornem vis," siger Olaf Spliid.

Powercloud har base i Tyskland, og kunder i blandt andet Tyskland, Australien og Italien.

Ewii og powercloud forventer, at afregningssystemet er indkørt i starten af 2022.

Ewii lancerer tobladet produkt 

Ewii ønsker norske tilstande i elsektoren

Mere fra EnergiWatch

Spirii rejser 70 millioner til ambitiøs vækstplan

Det unge, danske ladeoperatørselskab Spirii har rejst 70 mio. kr. i sin tredje investeringsrunde med Nordic Alpha Partners som ledende investor. Nu skal ambitiøs vækstplan accelereres i Danmark og Europa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs