EnergiWatch

Nel vil producere grøn brint til 9 kroner per kilo

Det norske brintselskab har i forbindelse med sin kapitalmarkedsdag fremlagt ambitiøse planer for at udkonkurrere de fossile alternativer.

Foto: PR / NEL

Det er ikke helt så sjældent at ord som 'markedsleder' bliver kastet ud af de grønne virksomheder, omend det både kan være ambition eller konklusion. For Nel er det dog førstnævnte, der gør sig gældende.

For hvor det i lang tid har handlet om at kunne konkurrere med de fossile brændstoffer for mange af de store energiselskaber, der de seneste år har satset mere på brint, har Nel nu valgt at give ambitionerne et nøk opad.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs