EnergiWatch

Byrådspolitiker klager: Salg af Verdo-elnet lander på Ankestyrelsens bord

Velfærdslistens medlem af Randes byråd er så utilfreds med byrådets behandling af Verdos plan om at frasælge selskabets elnet, at han vil klage til Ankestyrelsen, der fører tilsyn med kommunerne.

Selv om et flertal i Randers byråd har sagt ja til Verdos planer om at sælge størstedelen af sine elnet til konkurrenten Eniig for 720 mio. kr., så er sagen måske ikke slut endnu.

Byrådsmedlem Kasper Fuhr Christensen fra Velfærdslisten vil således klage over behandlingen af sagen til Ankestyrelsen, fordi han finder, at byrådsbeslutningen blev truffet på et alt for spinkelt og uoplyst grundlag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs