EnergiWatch

Engie får nej til milliardsalg i Thailand

Den franske energigigant Engie får nej til at sælge en stor elproducent i Thailand. Myndigheder frygter, salg vil føre til monopoltilstande.

Foto: Siemens

Det bliver et klart nej til den franske energigigant Engie, der har ønsket at sælge sin ejerandel i den thailandske energiproducent Glow. Det må Engie sande, efter de thailandske myndigheder har meddelt deres beslutning i forhold til salget, der kun afventede den officielle godkendelse.

Engie ønske at sælge sin 69,1 procent ejerandel i Glow til selskabet Global Power Synergy, et datterselskab til statslige energigigant PTT. Men efter at have analyseret betydningen af salget, har de thailandske myndigheder altså valgt at sige nej.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs