EnergiWatch

Semco Maritimes største marked ligger underdrejet

Semco Maritime har omkring 85 pct. af sin forretning bundet op på Nordsøen. Så det kan mærkes, at det store marked er presset, fortæller CEO Steen Brødbæk.

Lige nu er Nordsøens oliemarked ikke, hvad det har været. Olieselskaberne holder sig tilbage med investeringerne, flere af dem har ikke haft overbevisende resultater, og det sætter aftryk hos leverandørerne lige med det samme. Heriblandt Semco Maritime, der har mellem 80 og 85 pct. bundet op på Nordsøen.

"Nordsøen er ikke stærk i øjeblikket. Det er i Asien, at væksten foregår, hvor vi prøver at blive en del af fødekæden længere ned i produktionen. På sigt tror vi på, at Nordsøområdet kan holde sin volumen og måske endda vækste lidt. På den lange bane altså," siger Steen Brødbæk, CEO i Semco Maritime til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs