Ejerne elsker Tesla S

På trods af massiv omtale af den seneste tids brande i en række Tesla Model S elsker ejerne bilerne. Teslas model S scorer rekordhøjt i amerikansk tilfredshedsundersøgelse.
Foto: Tesla
Foto: Tesla

Der skal mere end en brand til at køle ejernes kærlighed til Tesla. I hvert fald scorer den stærkt omtalte elbil rekordhøjt i årets tilfredshedsundersøgelse blandt bilejere foretaget af den amerikanske forbrugerorganisation Consumer Reports - der er verdens største uafhængige forbrugerorganisation.

I undersøgelsen svarer 99 ud af 100 ejere af Tesla Model S, at de er fuldt ud til tilfredse med deres Tesla. Det er den højeste score for nogen bil i årevis - og Tesla Model S slår dermed biler som Porsche Boxster, Audi A6, Mazda 6 og VW Golf. Porschen var den bil, der klarede sig næstbedst, med 95 tilfredse ejere ud af 100.

Tesla i intens kamp mod tilbagetrækning

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Slår 284 andre biler

I alt 600 ejere af Tesla Model S har deltaget i undersøgelsen, der baserer sig på biler leveret i 2012 og 2013 - undersøgelsen omfatter altså også tiden efter, at en række Tesla-biler er brudt i brand.

"Når vi tester Tesla Model S skiller den sig ud for sit innovative design, fremragende køreegenskaber og ved at være overraskende praktisk. Brugernes egne erfaring viser, at bilen har nogle meget, meget tilfredse ejere," siger Jake Fisher, direktør for biltest hos Consumers Reports.

I alt har omkring 350.000 bilejere deltaget i Consumer Reports undersøgelse, og over 285 bilmodeller er med.

Tesla Model s har tidligere gjort sig bemærket ved at bliver udråbt til den sikreste bil nogen siden testet af National Highway Traffic Safety Administration, lige som bilen har vundet stor ros i biltest.

Nu skal Tesla-brande undersøges

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også