Tesla i Twitter-krig mod George Clooney

Elbilproducenten Tesla har den seneste tid set sin kursværdi styrtdykke på grund af bilbrande. Men nu må selskabet også kæmpe mod Hollywood superstjernen George Clooney.

Hvedebrødsdagene er for alvor slut for elbilproducenten Tesla. De seneste måneder har selskabet været hårdt ramt af tre uafhængige tilfælde af brand i biler af Model S serien.

Selv om ingen er kommet til skade i brandene, har det sendt Tesla-aktien ned med over 22 procent. Og nu er selskabet ramt af endnu et hårdt slag. 

Tredje Tesla-brand på få uger

Superstjernen George Clooney har i et interview med magasinet Esquire udtalt sig stærkt kritisk om en Tesla-bil, han ejede indtil for nylig. Clooney bliver i magasinet spurgt, om han ejer en Tesla, og svarer:

"Jeg havde en Tesla. Jeg var en af de første med en Tesla - tror jeg var nummer fem på listen. Men jeg siger dig. Jeg har holdt i siden af vejen så mange gange med den bil, og har sagt til Tesla. Hør her, hvorfor fanden holder jeg altid stille i siden af den her fucking vej? Få den til at virke - på den ene eller den anden måde."

Læs det fulde interview her  (Tesla-bemærkningen falder til sidst i interviewet - side 3, red.)

Batteriaftale afslører Teslas vækstambitioner

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Ironisk Tesla-stifter

Selv om Clooney taler om Teslas første model, og han siden har solgt bilen, har hans udtalelser vakt stor opmærksomhed på de sociale medier, og fra flere sider tales der om, at superstjernens udtalelser kan forværre Teslas krise yderligere.

Tesla står foran kollision med aktiemarkedet

Tesla-grundlægger Elon Musk har da også set sig nødsaget til at forsvare sig mod Clooneys udtalelser. Det gør han på det sociale medie Twitter med følgende syrlige bemærkning:

"I andre nyheder: George Clooney fortæller at hans iPhone 1 havde en fejl tilbage i 2007."

Se Elon Musks svar her

Tesla-aktien var før brandene steget til den seks-dobbelte værdi i årets første ni måneder, men er siden faldet med omkring 22 procent.

De amerikanske myndigheder, National Highway Safety Administration, undersøger netop nu brandene, og de foreløbige resultater tyder ikke på en general konstruktionsfejl. Undersøgelserne er dog endnu ikke afsluttet.

Brand i prestigebil blev en dyr affære

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Job

Se flere jobs