EnergiWatch

Fusion skal styrke danske energiløsninger

Arbejdet med at sikre partnerskaber mellem universiteter, innovationsmiljøer og grønne virksomheder bliver nu styrket i en fusion af to af Danmarks største innovationsklynger inden for energiområdet.

Danske energiløsninger - blandt andet inden for lavenergibyggeri - skal fremmes med ny fusion | Foto: Velux

Danish Energy Solutions og Lean Energy Cluster slår sig nu sammen i et nyt styrket klynge-samarbejde, der skal sikre et endnu stærkere fokus på partnerskaber inden for grøn innovation i Danmark. Fusionen får effekt fra 1. september.

Navnet Danish Energy Solutions vil fortsætte som et selvstændigt brand og fungere som det internationale spor i Lean Energy Cluster. Medarbejderne i Danish Energy Solutions bliver i Odense, mens Lean Energy fortsætter sine aktiviteter fra Sønderborg. Målet er dækker grønne virksomheder og miljøer i hele landet bedre, mens det internationale fokus skal styrkes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs