Haldor Topsøe aflyser royal fejring af sig selv

En brækket hofte betyder, at dr. Haldor Topsøe, der fylder 100 år i denne måned, må aflyse to arrangementer, hvor han bl.a. skulle fejres af dronningen og statsministeren.
Foto: Haldor Topsøe
Foto: Haldor Topsøe

Festlige begivenheder med besøg af bl.a. Dronning Margrethe og statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) - i anledning af dr. Haldor Topsøes 100 års fødselsdag d. 24. maj - er blevet aflyst, fordi erhvervsikonet har været så uheldig at falde og brække sin hofte.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse, som fortæller, at virksomhedsstifteren har gennemgået en succesfuld operation, men fortsat er på hospitalet.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 30 dage? Klik her

De aflyste begivenheder involverer en planlagt særforestilling d. 16. maj i Det Kongelige Teater, hvor de royale i skikkelse af Dronning Margrethe og Prins Henrik samt en række politikere og hundredvis af forretningspartnere fra ind- og udland var på gæstelisten.

Derudover er et planlagt symposium d. 17. maj, hvor en stribe prominente fag- og erhvervsfolk skulle diskutere forskellige globale og videnskabelige emner, blevet aflyst.

Her skulle Helle Thorning-Schmidt og generalsekretær i Verdenshandelsorganisationen (WTO) Pascal Lamy og Paul Alivisatos, direktør for Lawrence Berkeley National Laboratory, have holdt taler.

"Vi er meget ked af, at vi har fundet det nødvendigt at aflyse disse begivenheder. Haldor Topsøe havde set frem til at deltage og mødes personligt med gæsterne," oplyser Mads Cordt Gyldenkærne fra virksomhedens presseafdeling.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også