EnergiWatch

Haldor Topsøe vil seksdoble omsætning

Omsætningen skal øges fra fem til 30 mia. kr. i 2025, lyder det fra Haldor Topsøe, der ser det som en klar styrke, at virksomheden har mange forskellige teknologier at trække på.

Foto: Haldor Topsøe

Virksomheden Haldor Topsøe er baseret på katalyse-processer, og de processer har ledelsen så stor tiltro til, at den har meldt et nyt og ambitiøst vækstmål ud.

Omsætningen skal gå fra godt fem mia. kr. i dag til 30 mia. kr. i 2025.

"Vi kan se, at vores palet af teknologier passer rigtig godt ind i en stadigt mere kompleks og omskiftelig verden – for eksempel hvad angår ressourcer og energiforsyning. Vi har rigtig mange æg i kurven, og det ser vi som en klar styrke," siger forskningsdirektør Jesper Nerlov fra Haldor Topsøe til Ingeniøren.

Han fortæller, at der ikke bliver tale om, at én teknologi kommer til at give hele væksten. I USA vil der eksempelvis være stort behov for gasbaserede teknologier, som følge af de store fund af skifer-gas, mens der i Kina stadig vil være efterspørgsel efter kulbaserede teknologier.

 

Mere fra EnergiWatch

Nordex taber knap en milliard i andet kvartal

Den tyske mølleproducent er den næste i rækken, der kan fremvise et stort tab. Nordex må ligeledes se toplinjen svinde ind. Det er dog præcis som ventet, lyder det fra direktøren.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs