EnergiWatch

Volkswagen åbner kæmpe satsning på rene elbiler

Nu er det muligt at forudbestille VW’s første rene elbil, modellen ID.3. Den skal være spydspids i Volkwagens store satsning på elbiler for 225 mia. kr.

Foto: Rainer Jensen/AP/RITZAU

Med dieselskandalen i bagagen og stadigt skrappere miljøkrav fra myndighederne har Volkswagen taget strategiske skifte og satser nu hele butikken på elbiler. Eller i hvert fald 225 mia. kr., som koncernen foreløbigt har sat af til udviklingen af nye elbiler.

Og nu er VW klar med detaljer om den første ’rigtige’ elbil, nemlig modellen ID.3. På et pressemøde onsdag åbnede VW for forudbestillinger af bilen, hvor man i bedste Tesla-stil kunne få lov at betale 7.500 kr. i depositum for at komme først i køen. Bilen forventes at være på gaden om et års tid, skriver Bloomberg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs