EnergiWatch

Elon Musk jagter et overskud: Tesla beder leverandører om at betale tilbage

Teslas aktiekurs er igen kommet under pres, efter at selskabet har bedt en række leverandører om tilbagebetalinger og rabatter for at sikre bilproducenten på lang sigt.

Foto: /ritzau/AP/Mark Lennihan

Giv os noget mere rabat og send nogle af de penge, vi har betalt indtil videre, retur. Så kan vi nå målet om overskud i 2018.

Sådan var – kort fortalt – ordlyden i et brev, som bilproducenten Tesla sendte til en række leverandører i sidste uge, rapporterer Wall Street Journal. Og meldingen fik Teslas aktiekurs til at dykke med 6 procent, da markederne åbnede mandag morgen i USA. Senere rettede kursen sig dog lidt til et samlet fald på 3,1 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs