EnergiWatch

Task force kan give geotermi i Danmark dødsstødet

I efteråret blev der nedsat en task force, der skal agere geotermiens fødselshjælper. Men ifølge de to aktive geotermi-selskaber i Danmark kan den i stedet risikere at give teknologien dødsstødet, hvis arbejdet går for langsomt.

Der var smil og håndtryk, da Samir Abboud (th.) og rådmand Bünyamin Simsek (tv.) under daværende minister Lars Chr. Lilleholt årvågne blik offentliggjorde planerne om aarhusiansk geotermi i 2018. | Foto: PR AffaldVarme Aarhus

Klima-, Energi- og Forsyningsminister nedsatte i efteråret opmuntret af A.P. Møller Holdings 112 MW projekt med Affald Varme Aarhus en task force, der skal sikre, at projektet realiseres.

Ifølge A. P. Møller Holding kan task forcen dog meget hurtigt ende med at have den modsatte effekt. Task forcen skal nemlig først afrapportere i 2022.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Olieprisens solide fremgang over ugen skrumper lidt

"Vi har højere priser lidt længere endnu, fordi der er et fundamentalt misforhold mellem udbud og efterspørgsel som konsekvens af bedringen i efterspørgslen, som vi ser i blandt andet USA," siger seniorøkonom ved Westpac Justin Smirk til Reuters.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs