EnergiWatch

BWSC’s britiske investeringer vil falde

Kraftværksproducenten Burmeister & Wain Scandinavian Contractor kommer fremover til at investere mindre i Storbritannien, lyder det fra direktør Anders Heine. Han efterlyser handling fra politikernes side.

Foto: Burmeister & Wain

Investeringerne i Storbritannien bliver fremover mindre for den danske kraftværksproducent Burmeister & Wain Scandinavian Contractor (BWSC). Det vurderer direktør Anders Heine over for Berlingske Business.

”Vi risikerer ikke at miste nogen af de kontrakter, vi allerede har i Storbritannien. Men det er sikkert, at fremtidige investeringer vil falde af den simple årsag, at det bliver dyrere for briterne at få kraftværker. Briterne kommer til at leve med manglende kapacitet eller betale en overpris for at få kraftværker opført,” siger Anders Heine til Berlingske Business.

BWSC har to forretningsben i Storbritannien, og det britiske marked stod for omkring 60 pct. af omsætningen på 2,2 mia. kr. sidste.

Han opfordrer politikerne til hurtigst muligt at komme i gang med at få lavet en aftale om Storbritanniens fremtidige tilknytning til EU.

 Danske pensionsmilliarder tænder 40 MW halmværk i England

 Danskere lukker op for britisk biomasse

 Dansk entreprenør får milliardordre i UK 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs