EnergiWatch

Mads Nipper omkalfatrer Ørsted

Forretningen splittes op og samles efter nye skillelinjer. Koncerndirektør for den ofte omkalfatrede markedsdivision forlader selskabet, cheferne for hav- og landvind forfremmes, og jagten indledes på ny driftsdirektør.

Foto: Gregers Tycho/ERH

Mads Nipper foretager sin første store rokade hos Ørsted. Den nytiltrådte topchef omorganiserer strukturen i selskabet og gennemfører samtidig en rokade blandt de næstkommanderende.

Sidstnævnte betyder et farvel til koncerndirektør for det hidtidige Markets & Bioenergy, Morten Buchgreitz. Da hans division – der har været under stor forandring og sammenlægning i de seneste år – har "færdiggjort ... den strategiske strømlining", har direktøren "besluttet at forlade Ørsted" pr. 4. februar. Dertil kommer et farvel til den hidtidige EPC-chef for havvind, Anders Lindberg, der forlader energiselskabet for et job i Sverige.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs