EnergiWatch

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Rikke V. Stoltz og Lars Blicher foran Pacific Orca

Lars Blicher stopper på posten som CEO og director for vindmøllerederiet Swire Blue Ocean.

Det meddeler Lars Blicher selv på det sociale medie Linkedin.

"Jeg har afleveret min opsigelse, og denne torsdag havde jeg min sidste arbejdsdag med Swire Blue Ocean. Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra, men I vil være de første til at vide det, når jeg har besluttet mig," lyder det fra Lars Blicher på Linkedin.

Lars Blicher har siden 2010 været CEO og director for Swire Blue Ocean, der installerer havvindmøller, og som er et datterselskab af Singapore-baserede Swire Pacific Offshore. Inden da var han i to år CEO for Blue Ocean Ships.

I det forgangne regnskabsår gik både top- og bundlinjen tilbage for rederiet. Overskuddet blev mere end halveret fra et plus på 112,7 mio. kr. i 2015 til et overskud på 52,9 mio. kr. sidste år.

Swire Blue Ocean: Opturen er udskudt til 2019

Bladt: Fyringer skal gøre os konkurrencedygtige til et nyt prisleje

Havnedirektør venter på ophugningsboom

Forsiden lige nu

Schlumberger og Subsea 7 laver nyt samarbejde

De to offshoreserviceselskaber Schlumberger og Subsea 7 er i forhandlinger om et nyt joint venture, der skal bygge videre på et eksisterende samarbejde om at tilbyde services både på og under vandoverfladen.

Hvem er Årets Energibombe?

Energiselskabet Aura har lavet en ny pris, der skal uddeles til ”en ildsjæl” blandt selskabets andelshavere.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere