EnergiWatch

Direktørs exit fra Siemens var undervejs i "flere uger"

Michael Hannibal føler, at han efterlader Siemens Gamesa i en stærk position, og er klar til at forstærke CIP's position i havvindindustrien både i Nordsøen og på fjerne markeder.

Foto: EWEA

Meldingen fra Siemens Gamesa sidste fredag faldt som lidt af en bombe. Blot fire måneder efter den officielle fusion mellem Siemens Wind Power og Gamesa – og en uge efter mølleproducentens anden sænkning af egne forventninger siden da – blev afgangen af økonomidirektør Andrew Hall og havmølleboss Michael Hannibal annonceret. Sidstnævnte erstattes af Hannibals tidligere Siemens-kollega, Andreas Nauen.

Det fik blandt andet indeværende medie til at drage forhastede konklusioner: Der måtte være tale om en fyring. Godt nok fremgik det, at den danske direktør selv havde valgt at forlade selskabet. Men dels er eufemismer for fyringer standard i enhver pressemeddelelse, uanset hvor kraftigt fodaftrykket i måsen på den afgående medarbejder så måtte være. Dels forekom tidsforløbet ganske påfaldende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Sverige fyrer op for olien før tid

Svenskerne har med store problemer i strømforsyningen været nødt til at sætte gang i oliekraftværket Karlshamn længe før, kulden for alvor er kommet til landet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs