EnergiWatch

Tidligere Vestas-direktør forlader dansk leverandør

Mindre end et år efter opkøb har en af Vestas' og Siemens Gamesas større leverandører ansat ny topchef, der er hentet i de nye ejeres hjemland.

Tyske Lothar Schaefer går fra at være topchef for tøjbutikker til tunge stålkomponenter. | Foto: ADLER Modemärkte

Jyske AH Industries skifter ud på den øverste post. Den Ribe-baserede virksomhed, der producerer store stålkomponenter til blandt andet Vestas og Siemens Gamesa har ansat tyske Lothar Schaefer som ny adm. direktør, efter at de seneste fire års topchef Knud Andersen har meddelt sin fratrædelse.

Chefskiftet kommer mindre end et år efter, at AH Industries i december blev solgt til den tyske kapitalfond Aurelius Equity for cirka 240 mio. kr. Over for EnergiWatch nævner Knud Andersen, at netop ejerskiftet var en anledning for ham til at skifte spor. Fremover vil den tidligere produktionsdirektør hos Vestas fokusere på bestyrelsesarbejde, om end han forbliver som rådgiver hos AH indtil næste efterår.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs