EnergiWatch

Vindmølle-vicechef skal sætte nye standarder i Kina

Vindmølleindustriens hidtidige vicedirektør skal fremover lede brancheorganisationen GWO, der skal globale fælles standarder for sikkerhedstræning.

Foto: Scira

Vindmølleindustriens vicedirektør Jakob Lau Holst skal fra årsskiftet være ny direktør i Global Wind Organisation (GWO). En vindorganisation med et globalt sigte – om end det sigte er en smule mere specificeret, end hvad navnet antyder. GWO, der har medlemskab af fabrikanter som Vestas, Siemens, GE samt udviklere som Dong og Eon, arbejder således med at skabe fælles standarder for sikkerhedstræning inden for industrien.

Det har foreningen gjort siden etableringen for syv år. Arbejdet er dog blevet intensiveret de seneste par år – i øvrigt med assistance fra netop Jakob Lau Holst, der ved siden af sit hovedhverv i interesseorganisationen har hjulpet med arbejdet i GWO, siden foreningen i 2014 flyttede ind hos Vindmølleindustrien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

EnergiWatch er tilbage på fredag

I anledning af Kristi himmelfart holder EnergiWatch lukket i morgen, torsdag den 26. maj. Vi er tilbage med to nyhedsbreve og dugfriske nyheder fra energibranchen allerede på fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs