EnergiWatch

Vindmølleindustrien jubler over PSO-aftale

Det har afgørende betydnign for den grønne omstilling i Danmark, at der er indgået en bred politisk aftale om en PSO-løsning og dermed en udbygning med kystnære møller.

Foto: Bard

Regeringens aftale sent i går aftes med samtlige partier i Folketinget på nær Enhedslisten og Alternativet om at flytter PSO-afgiften over på skattebilletten vækker stor glæde hos Vindmølleindustrien.

"Jeg er meget tilfreds med, at et bredt folketingsflertal med PSO-aftalen endelig har besluttet at stå ved energiforligets initiativer og dermed etablerer de kystnære parker, som bliver verdens billigste havmølleparker og vil skabe tusindvis af job i de kommende år. Det er meget glædeligt, at der fortsat er bred politisk opbakning til at fortsætte den grønne omstilling med alle de fordele, dette indebærer," siger Jan Hylleberg, adm. direktør for Vindmølleindustrien

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

IEA: Atomkraft kan stå til at få comeback

I takt med at verden skal finde måder at takle den verserende energikrise på, har energikilder som atomkraft gode muligheder for at spille en signifikant rolle, lyder budskabet fra Det Internationale Energiagentur (IEA) i dugfrisk rapport.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs