EnergiWatch

Trump udløser aktieklø til Vestas

Vestas-aktien står til at styrtdykke på børsen i København. Der er så stor rift om at sælge ud i aktien, at aktien får forsinket handelsstart på børsen.

Foto: /Scanpix Ritzau/RUNE AARESTRUP PEDERSEN/

Mindst 13 procent ser det kl. 9.02 ud til, at Vestas-aktien vil falde i den tidlige handel her til morgen. Præcist hvor stor faldet bliver er dog uklart, da Vestas-aktien er sat på 'forlænget åbningsauktion'. Efter alt at dømme sker det, fordi antallet af sælgere i Vestas-aktien er rekordstort.

Vestas er dermed den danske aktie i C20-indekset, der står til at mærke de klart største konsekvenser oven på amerikanernes valg af Donald Trump til præsident.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs